-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η επεξεργασία των παραγγελιών θα γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, αν υποβάλετε την παραγγελία σας έως τις 13.00.
Παραγγελίες που υποβάλλονται Σάββατο, Κυριακή ή αργίες θα τελούν υπό επεξεργασία από την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

-ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή γίνεται με την Γενική ταχυδρομική. Ανάλογα με τον προορισμό μπορεί να κάνει από 1 έως 5 ημέρες να φτάσει το πακέτο:
Αττική: Επόμενη εργάσιμη ημέρα
Χερσαίοι Προορισμοί : 1-2 εργάσιμες ημέρες
Νησιά: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Απομακρυσμένες περιοχές: 1-5 εργάσιμες ημέρες

Το κόστος αποστολής είναι 2€  και η αντικαταβολή χρεώνεται +3€
Για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ ισχύουν δωρεάν μεταφορικά
* Η διαχείριση των παραγγελιών θα γίνεται την ίδια ημέρα, εφόσον ληφθούν έως τις 1μμ.

** Οι χρεώσεις δεν ισχύουν για τις απομακρυσμένες περιοχές. Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

-ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος και επιβαρύνουν τους αγοραστές, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα εμφανιστούν τα επιπλέον έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο για αποστολή, θα ενημερωθείτε από το αρμόδιο τμήμα. Η διεύθυνση που καθορίζει ο αγοραστής πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σημείωση: Η παραλαβή του στοιχείου και η υπογραφή του στον μεταφορέα ισοδυναμεί με αποδοχή του προϊόντος σε άριστη κατάσταση. Εάν το δέμα έχει υποστεί φθορά, ο παραλήπτης οφείλει να το αναγράψει, μαζί με την υπογραφή του στο κούριερ.

-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Ορισμένα προϊόντα που πωλούνται από τη Milani Cosmetics Greece Online απαιτούν ειδικό χειρισμό, όπως προσδιορίζεται από τοπικούς και κρατικούς οργανισμούς που διέπουν τη μεταφορά αυτών των προϊόντων. Η μέθοδος αποστολής για αυτά τα προϊόντα υπαγορεύεται από αυτούς τους κανονισμούς: συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους κανονισμούς και γι’αυτό το λόγο η αποστολή μερικών προϊόντων σε ορισμένες ποσότητες ενδέχεται να μην είναι δυνατή. Αν αυτό επηρεάζει την παραγγελία σας, λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Milani Cosmetics Greece Online δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημιά, ελάττωμα, ουσιαστική διαφορά ή απώλεια προκύπτει σε προϊόντα που παραδίδονται σε διαμεταφορική εταιρεία.  Αυτό σημαίνει ότι η Milani Cosmetics Greece Online δεν είναι υπεύθυνη να παρέχει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε προιόντα παραδίδονται σε διαμεταφορική εταιρεία. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε διαμεταφορική εταιρεία, συνιστούμε να απαιτείτε από τον διαμεταφορέα να αρνείται οποιαδήποτε πακέτα φτάνουν κατεστραμμένα. Εάν ένα πακέτο χαθεί ή καταστραφεί, αφού έχει παραληφθεί από τον διαμεταφορέα, αποτελεί ευθύνη του διαμεταφορέα.

-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ

Η αποστολή σε Ταχυδρομικές Θυρίδες  υποστηρίζεται μόνο εντός Αττικής.